Luxemburg forum

Volledige versie: Het gebruikersconfiguratiescherm
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Forum-tip: het "gebruikersconfiguratiescherm"

Het "gebruikersconfiguratiescherm", kortweg "GebruikersCs" genoemd, is de pagina waar je je profiel op dit forum geheel naar eigen voorkeur kunt personaliseren.
Je bereikt het door (eenmaal ingelogd) bovenaan de pagina op "GebruikersCS" te klikken.
In de linker kolom van die pagina verschijnt er een menu waar je een aantal mogelijkheden en voorkeursinstellingen als gebruiker van het forum kunt selecteren.

Zo kan je bijvoorbeeld:

Arrow Je gebruikersnaam (schermnaam) wijzigen als je dat wilt (let op: als je de volgende keer inlogt dien je dat natuurlijk met die nieuwe naam te doen).
Arrow Je wachtwoord wijzigen.
Arrow Je emailadres wijzigen.
Arrow Een avatar (klein plaatje dat bij je berichten onder je naam wordt geplaatst) toevoegen of wijzigen.
Arrow Een "handtekening" (een persoonlijk berichtje of slogan onder je berichtjes) toevoegen of wijzigen.
Arrow Allerlei instellingen wijzigen zoals het wel/niet willen ontvangen van berichtjes van de beheerder en/of andere leden, het verwijderen van de "wie is er online"-lijst, tijdsinstellingen en meer (klik voor een overzicht even op de link "Instellingen wijzigen"). Veel van deze extra functies maken het lezen en schrijven op dit forum leuker, funktioneler en/of gemakkelijker.

Arrow In het tabblad "Uw profiel" kan je allerlei persoonlijke gegevens toevoegen, aanpassen of verwijderen. Ook kan je daar de standaard gebruikerstitel (staat bij een bericht onder je naam en de on/off-button)aanpassen bij "Nieuwe aangepaste gebruikerstitel".

Arrow Persoonlijke berichten naar andere leden sturen (die verschijnen niet op het forum; alleen de geadresseerde kan ze lezen). Handig voor het versturen van privé-gevoelige info zoals (email-) adressen e.d. bij de (ver)koop van boeken, CD's enz via dit forum. Je kunt het "persoonlijk bericht"-scherm ook bereiken door onderaan het berichtje van de persoon in kwestie op de [Afbeelding: postbit_pm.gif] -button te klikken.
De ontvangende persoon krijgt (indien ingelogd op het forum) een mededeling op het scherm dat er een "PB" voor hem/haar is aangekomen. Als hij/zij de optie (in het "GebruiksrsCS") heeft aangevinkt krijgt de ontvanger zelfs een mailtje dat er een PB op het forum beschikbaar is.

Mochten er vragen of problemen zijn over/met dit forum aarzel niet en laat het weten via de "contact"-link onderaan het forum.

Véél lees- en schrijfplezier op het Luxemburg-forum.

Ger