Luxemburg forum
Camping gezocht waar ik kan leren zeilen - Afdrukversie

+- Luxemburg forum (https://www.luxemburgforum.wageral.nl)
+-- Forum: Recreatie in Luxemburg (https://www.luxemburgforum.wageral.nl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Campings in Luxemburg (https://www.luxemburgforum.wageral.nl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Discussie: Camping gezocht waar ik kan leren zeilen (/showthread.php?tid=229)Camping gezocht waar ik kan leren zeilen - bocki - 11 March 2012

Er zijn zeer weinig meren,dat weet ik.Als ik maar de know hob heb(geen brevet dus).Ik kombineer het met korte auto-vakantie in juli.
Al jaren zoek ik zoiets.Nee, liefst niet in een sportcamp hier of ergens in Griekenland.In Lux kan het ook tof zijn,als er maar bratwurst en Diekirch is.


RE: Camping gezocht waar ik kan leren zeilen - Ger - 12 March 2012

Dag 'Bocki', allereerst welkom op dit forum, leuk dat je ons gevonden hebt. Wat het zeilen betreft, ik weet dat er een zeilschool in Lultzhausen is. Dat ligt in natuurgebied 'Obersauer', een dorpje net voorbij de stuwdam van Esch-sur-Sûre. Campings zijn er ook in overvloed in dat gebied dus dat mag geen probleem zijn.

Kijk ook eens op de site van de Luxemburgse VVV, de ONT:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.


Verder zijn er volgens mij ook nog mogelijkheden op het meer van Echternach en in de buurt van Diekirch (zit je meteen goed met het pils en hoef je allen nog maar op zoek naar de Bratwurst Wink

Ger
RE: Camping gezocht waar ik kan leren zeilen - bocki - 12 March 2012

Link ziet er mooi uit.Je moet wel emailen naar de secretaris dan.Taalbarriere zal er toch zeker zijn of er zijn daar toevallig taalstudenten aanwezig(horeca).
Weiswampach en ook dat natuurgebiedgebied met zijn drinkwater heb ik al eens bezocht en ook de plaatselijke campings.Men haalt de schouders eens op en that's it(veel folderkes).Ik zag daar wel veel scholieren.
De email dan maar of anders de campings of touristbureaus bezoeken van Echternach of de Moezelvallei.


RE: Camping gezocht waar ik kan leren zeilen - Ger - 13 March 2012

Taalbarrières hoeven er niet te zijn hoor Bocki; je kunt er in ieder geval met Duits en Frans terecht en vaak zelfs in het Nederlands. En als het om de jongere generatie gaat zal zelfs Engels geen probleem moeten zijn, toch?

Succes in ieder geval,

Ger