Als eerste dan maar?? ;)
#2
Dag Mandy,
Allereerst natuurlijk van harte welkom op dit forum. Je bent het eerste lid dat iets op het forum geschreven heeft dat ook écht in Luxemburg woont, getuige het Luxemburgse vlaggetje bij je naam. Het forum wordt inderdaad nog niet erg druk bezocht maar wie weet is het een kwestie van tijd voordat meer Luxemburg-minded leden het hebben gevonden en ook actief mee gaan doen.

Zelf heb ik er als kind ook een tijdje gewoont, onder andere in de regio Arsdorf, in Hagen (bij Steinfort) en de laatste periode in een klein dorpje nabij Troisvierges genaamd Biwisch. Misschien ken je het wel.

Luxemburg blijft een speciaal plekje in m'n hart houden, momenteel woon ik in Zuid-limburg van waaruit het natuurlijk maar een kattensprong is naar het Groothertogdom. We zijn er dan ook vrij regelmatig te vinden, hetzij voor een (korte) vakantie, een weekendje of zelfs een dagtripje om aldaar lekker te gaan wandelen en natuurlijk even de auto vol te tanken Wink
Daarnaast beheer ik al een poosje een website die ik regelmatig van informatie voorzie zoals leuke wandelingen, een infopagina en meer.
Klik bovenaan dit forum in de balk op "wageral.nl" of
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
.

Leuk dat je het forum hebt gevonden, ik hoop dat jouw aanmelding voor andere Luxemburg-liefhebbers aanleiding is om zich ook aan te melden zodat dit forum tot een leuke, interessante én informatieve plek voor "Lëtzebuerg-frënn" zal gaan uitgroeien.
Het zou inderdaad ook erg leuk zijn als alle Nederlanders/Vlamingen die in Luxemburg wonen (en dat zijn er héél wat) via dit forum een leuk discussieplatform zouden kunnen opbouwen en zo hun ervaringen met het wonen en werken in het land kunnen delen.
Dus meteen maar even een oproep aan hen: Meldt je aan en doe mee!

Groet uit Zuid-Limburg
Ger
Beheerder Luxemburg-forum
Quote


Berichten in deze discussie
Als eerste dan maar?? ;) - door Mandy - 03 October 2011, 10:35
RE: Als eerste dan maar?? ;) - door Ger - 03 October 2011, 12:29
RE: Als eerste dan maar?? ;) - door Helga - 05 October 2011, 21:00
RE: Als eerste dan maar?? ;) - door gbollen - 25 May 2013, 11:02
RE: Als eerste dan maar?? ;) - door NELenANDRE - 08 May 2017, 16:36

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.