Vakantie in Luxemburg
#1
Morgen is het weer zover en ga ik 3 dagen naar LuxemburgStatic.
Heerlijk wandelen, lekker eten, wat winkelen en daarna lekker luieren in ons favoriete hotel in Pommerloch.
Zijn er nog mensen die een (of meerdere) leuke hotels weten in luxemburg of zelf op zoek zijn naar een leuk hotel? Ik weet er wel een paar en vind het ook erg leuk om steeds weer een nieuw 'stekje' te ontdekken.
Groetjes, Helga
Quote
#2
Hotel Beau Sejour in Wiltz. Ligt aan de doorgaande (hoofd)weg, bergafwaarts blijven rijden tot de weg smaller wordt. Gaat men de weg omhoog, dan kom je in de hoofdstraat van Wiltz en het kasteel vind je dan in de bocht.

Het is een al wat ouder hotel, waardoor er een bepaalde sfeer hangt. Beau Sejour heeft een prima keuken, met producten (groenten en vlees) die van eigen teelt komen. Supermarkt en frieterie is op loopafstand. Vlakbij het vliegveld van Wiltz en ook de 12 statie-en (Uitbeelding van de lijdensweg van de zoon van God in alle steensoorten die in Luxemburg voorkomen.) met een mooi uitzicht over Wiltz. Weet het niet meer zeker, maar het is/was mogelijk om een luchtdoop, cq rondvlucht te maken. Aanbeveling om dat te doen en dan richting stuwmeer (ca 21 km lang) te vliegen van Esch sur Sure.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.