B&B's in Luxemburg?
#2
Je zoekt goed hoor Maud; ook in Luxemburg heet het gewoon 'Bed&Breakfast/B&B' maar er zijn er inderdaad niet zoveel. Wij behoren tot dezelfde doelgroep; zijn ook op zoek naar kleinschalige B&B's net zoals ze in Nederland en België ook veelvuldig te vinden zijn, bij bijvoorbeeld een gezin/boerderij.

In Luxemburg vonden we vorig jaar de B&B 'Het Welpennest' in Wincrange, een erg leuke plek. Helaas is deze B&B onlangs gestopt, erg jammer hoor.

Wat ik je kan adviseren is B&B 'Rozengeur en Manenschijn in Lellingen, een erg leuke en kleinschalige accommodatie gerund door een gezellig Nederlands stel:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.

Ze hebben trouwens ook nog een kleinschalig vakantiehuisje 'Doornroosje', een paar huizen verderop (vind je ook op de website).

Daarnaast is er nog Joys B&B in Berbourg (Müllerthal). Wij zijn er (nog) niet geweest maar gaan dat zeker eens ontdekken:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.


De B&B die jij noemde lag waarschijnlijk in Pommerloch, klopt dat? Da's een leuk hotel, daar niet van, maar heeft inderdaad niets met een B&B van doen. De ligging is ook niet echt aantrekkelijk zo vlak bij dat industrieterrein.
Mochten er nog lezers op dit forum zitten die nog wat andere leuke adresjes weten, dan horen we dat natuurlijk graag. Bij voorkeur kleinschalig (géén luxe hoteltoestanden) en het liefst in kleinere dorpjes boven de denkbeeldige lijn Steinfort-Wasserbillig.
Quote


Berichten in deze discussie
B&B's in Luxemburg? - door Maud - 26 April 2014, 17:42
RE: B&B's in Luxemburg? - door Ger - 28 April 2014, 10:37
RE: B&B's in Luxemburg? - door Ger - 29 April 2014, 09:11

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.